Direct door naar content
Op weg naar de Special Olympics: Op naar Berlijn 2023! afbeelding nieuwsbericht

Op weg naar de Special Olympics: Op naar Berlijn 2023!

18 juli 2022

Heel graag wil ik wat met jullie delen… ik had al eerder bericht gedaan betreft Berlijn 2023. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik van dit nieuws even moest slikken, maar met de oplossing een enorme uitdaging zie. Iedereen die me kent weet dat ik alle uitdagingen aanga, en met deze word ik hopelijk zelfs nog beter!

Helaas gaat de Triathlon niet door in Berlijn bij de wereldspelen… maar, ik ga toch naar Berlijn! Ik doe niet mee met het zwemmen, ik doe niet mee met atletiek … Dankbaar voor het vertrouwen; ik doe mee met de wielrenners! Ik pak deze kans met beide handen aan en ga er zeker voor, en alles wat ik extra leer kan ik straks in de Triathlon weer gebruiken.

Ongelovelijk hè, 3 jaar geleden die vervelende val, de angst en nu ga ik deze uitdaging aan…

Eerst de zomer, in september de Dam tot Dam, dan pak ik het racefietsen weer op,  en dan 8 en 9 oktober hebben we kennismaken weekend, en dan zal ik jullie verder vertellen hoe en wat. Leer ik het team en trainers kennen

Ik heb er zin in!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: