Direct door naar content
Waanzinnige sportdag op De Kleine Prins in Hilversum afbeelding nieuwsbericht

Waanzinnige sportdag op De Kleine Prins in Hilversum

30 september 2022

Op woensdag 21 september had de onderbouw van De Kleine Prins hun eerste sportdag en wat was het een mooie dag! In het zonnetje konden de kinderen dansen (Only Friends), atletiek beoefenen (GAC), boksen (Thiro Training) en zelfs Jiujitsu ervaren (Kidsjitsu Panda’s). Lachen, bewegen en zweten, de hele dag door. 

De kers op de taart was echter de locatie. Wijkcentrum de Zoutkeet had hun speeltuin beschikbaar gesteld. Dat de kinderen hier blij mee waren, is een conclusie die je mag trekken. De inclusieve speeltuin beschikt over twee ligschommels, een draaimolen waar je met een rolstoel in kan, een zandtafel waar je met de rolstoel bij kan en zelfs een waterpomp die bediend kan worden vanuit de rolstoel.  

Riet van Engelen kwam met haar aangepast-tempo wandelgroep nog even kijken en er was heus bezoek vanuit gemeente Hilversum die deze dag medemogelijk maakte. Jur Elzinga, programma manager sport en recreatie, en Karin van Hunnik, wethouder sport genoten zichtbaar van het plezier van de kinderen! 

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: