Direct door naar content
Parahockey clubs zoekt nieuwe leden! afbeelding nieuwsbericht

Parahockey clubs zoekt nieuwe leden!

30 september 2022

Parahockey is een groeiende sport en clubs zijn daarom opzoek naar nieuwe leden. Tijdens de Nationale Sportweek was het dan ook een echt hockeyfeest. Zowel in Amsterdam Noord bij Only Friends Amsterdam, als in Laren bij Larensche mixed hockey club als bij M.H.C. Weesp werden verschillende opentrainingen gehouden om mensen warm te krijgen voor de sport. 

Het leuke is ook dat er onder het parahockey verschillende klassen zijn te vinden. Zo was de opentraining bij Only Friends bedoelt als warm makertje voor de sport en was iedereen welkom. De larensche mixed hockey club richt zich vooral op G-hockey, bedoelt voor mensen met een verstandelijke beperking, terwijl M.H.C. Weesp zich juist heeft gespecialiseerd op LG-hockey, hockey voor mensen met een fysieke beperking die niet rolstoel gebonden zijn. 

Heb jij de open trainingen gemist maar lijkt het je wel leuk om eens uit te proberen? Neem gerust contact op via de mail: bblommestein@teamsportservice.nl

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: