Direct door naar content
Medisch zwemmen bij De Sypel in Harderwijk afbeelding nieuwsbericht

Medisch zwemmen bij De Sypel in Harderwijk

06 oktober 2022

Elke donderdagochtend worden er vier verschillende groepslessen aangeboden tussen 08.45 en 12.00 uur. Waaronder medisch zwemmen en hart in bewegen. De zweminstructeur kan samen met de bezoekers kijken welke groepsles het beste past. 

Voor (ex-)hartpatiënten, (ex-)kankerpatiënten en mensen met een medische indicatie bieden wij aqua sporten onder deskundige begeleiding. Tijdens de lessen werken we aan de conditie en het vergroten van het zelfvertrouwen. Bewegen geeft zelfvertrouwen en een eventuele angst voor inspanning zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De kans op blessures tijdens sporten in het water nihil.

Niet alleen het bewegen is belangrijk. Ook sociale contacten opdoen is van groot belang. Na afloop kan men in sportcafé De Sypel terecht voor een hapje en een drankje.

De zweminstructeurs zijn deskundige begeleiders. Alle instructeurs zijn opgeleid bij de beweegbond van de Hart & Vaatgroep, waar wij als zwembad bij aangesloten zijn.

Voor inhoudelijke vragen kan er contact opgenomen worden met Iede Nentjes via sportcomplexdesypel@harderwijk.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: