Direct door naar content
1e speeldag 'Zin in' zaalvoetbalcompetitie een succes! afbeelding nieuwsbericht

1e speeldag 'Zin in' zaalvoetbalcompetitie een succes!

31 oktober 2022

Afgelopen vrijdagmiddag vond de opening en 1e speeldag van de 'Zin in' zaalvoetbalcompetitie plaats in sportzaal 'De Brug' in Wolfheze.

Vooraf werd de competitie officieel geopend door team beweging van Pro Persona, en Tom Felder. Alle aanvoerders van de deelnemende teams kregen een mooie aanvoerdersband en zij mochten hun handtekening op de gloednieuwe Fifa wedstrijdbal plaatsen. Dit in het kader van het 'Fair play' thema, dat deze competitie centraal staat. Samen sportief verbind ook!

Teams bestaande uit cliënten en begeleiders van Iriszorg, Woonzorgnet, AZC Wageningen, Pluryn en Pro Persona speelden met enthousiasme en passie tegen elkaar tijdens de wedstrijden. Na de eerste speeldag gaat het team van Pro Persona Wolfheze aan de leiding. Een mooi resultaat, waarbij de begeleiders met trots terugkijken op de cliënten! 25 november is de afsluitende speeldag en prijsuitreiking.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: