Direct door naar content
Help jij de motorische ontwikkeling van de voetballers bij sv-NVC Naarden? afbeelding nieuwsbericht

Help jij de motorische ontwikkeling van de voetballers bij sv-NVC Naarden?

10 november 2022

Afgelopen week stond in het teken van ‘De Week van de Motoriek’ en bij sv-NVC Naarden trainen ze daardoor extra divers bij de G-voetbal elftallen. De ontwikkeling van de spelers staat dan ook hoog in het vaandel, wil jij hierbij helpen? De gezellige G-tak van de voetbalclub is haastig opzoek naar extra vrijwilligers. Met extra hulp kunnen ze de spelers goede begeleiding blijven garanderen en de afdeling verder uitbouwen. Op dit moment hebben ze 45 spelers verdeeld over 4 teams, maar de ambitie is om door te groeien en met de huidige aanmeldingen gaat dit ook lukken! 

Voetbal is voor iedereen 

Bij NVC G-voetbal krijgt iedereen de kans om te voetballen. Niemand staat buitenspel. De doelgroep zijn kinderen en jong volwassenen vanaf 6 jaar die niet mee kunnen komen in het reguliere voetbal. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een langdurige ziekte, een lichamelijk, verstandelijke of zintuigelijke beperking, maar ook door een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD of een andere uitdaging. 

Tijdens de trainingen en wedstrijden wordt er onder andere gewerkt aan het verbeteren van conditie, mentale weerbaarheid en natuurlijk de motoriek! Daarnaast is er ook veel aandacht voor plezier en vriendschap.  

Vrijwilligers gezocht! 

Ben jij betrokken met kinderen/jong volwassenen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben en heb je een passie voor voetbal? Neem dan contact op met Linda Raatjes via g-voetbal@sv-nvc.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: