Direct door naar content
Een veilig sportklimaat, een gezonde sportomgeving en het gebrek aan vrijwilligers afbeelding nieuwsbericht

Een veilig sportklimaat, een gezonde sportomgeving en het gebrek aan vrijwilligers

13 november 2022

Op donderdagavond 10 november kwamen alle sportverenigingen uit de BEL-gemeenten bij elkaar in het sportcafé om te praten over o.a. een veilig sportklimaat, een gezonde sportomgeving en het gebrek aan vrijwilligers. Belangrijke vraagstukken, die allemaal veel aandacht vereisen.  Des te mooier dat ook aangepast sporten een plekje op de agenda had. 

Stijn Eijkman als vertegenwoordiger voor het G-hockey bij LMHC en Biko Blommestein van Team Sportservice 't Gooi vertelden over de ontwikkelingen van het aangepast sporten in Laren. De nadruk lag vooral op het belang om samen te werken. Zowel op gebied van kennis en ervaring, maar ook op het afstemmen van aanbod. Probeer elkaar niet weg te concurreren, maar ga gezamenlijk voor een divers en gezond sportaanbod.

Heb je vragen over het aangepast sporten aanbod in Laren? Neem gerust contact op via de mail: bblommestein@teamsportservice.nl

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: