Direct door naar content
NIEUW: Prikkelarm spinning en fitness gemeente Apeldoorn! afbeelding nieuwsbericht

NIEUW: Prikkelarm spinning en fitness gemeente Apeldoorn!

24 februari 2023

Prikkels zijn overal en dat kan nogal lastig zijn als je wilt sporten in een sportschool. Tijdens prikkelarm sporten met Way of Life kom je lekker in beweging onder deskundige begeleiding en in een ruimte zonder al te veel prikkels. Je kunt kiezen voor fitness of spinning.

Over de samenwerking

Mijn naam is Randall Lesilolo en ik ben zelfstandig personal trainer en performance coach bij Way of Life. Hiervoor heb ik een aantal jaar in de jeugd- en gehandicaptenzorg gewerkt en nu combineer ik mijn passie (sport) met mijn werk. Ik werk nu al ruim 1,5 jaar samen met het Gentiaan College. Misschien ken je me wel van de bootcamp/fitness clinics of van de personeelsfitness.

Kosten

De kosten bedragen €20,- per maand.

Locatie

Het prikkelarm sporten wordt verzorgd in de fitnessruimte van het Gentiaan College op de woensdagen van 16:30 uur tot 17:30 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via de e-mail (wayoflife.randall@gmail.com). Ik stuur je dan het inschrijfformulier op. Deze vul je in en stuur je retour met de keuze fitness of spinning naar het net genoemde e-mailadres

(Of vul een inschrijfformulier in bij het Gentiaan College).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij gerust een e-mail: wayoflife.randall@gmail.com.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: