Direct door naar content
Voorbereiden op de wintersport afbeelding nieuwsbericht

Voorbereiden op de wintersport

22 december 2022

Op maandag 16 januari kun jij meedoen met de G-skiles in de Uithof! Van 19.30 tot 20.30 zijn er speciale skilessen voor mensen met een beperking, ter voorbereiding op de wintersport. Een goede manier om je techniek en vaardigheden weer even op te frissen!

 

Chrissie Tasma is de initiatiefnemer van deze lessen bij de Uithof. "Het is een goede voorbereiding op de wintersportreis voor iedereen die vorig jaar niet mee kon. Maar natuurlijk zijn deze lessen ook voor nieuwkomers en gevorderde skiërs! Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, je hoeft geen lid te zijn van SGK."

De les op maandag 16 januari duurt in totaal een uur, vanaf een half uur van te voren mag je al naar binnen. Dan heb je nog even de tijd om materialen te huren en je in je warme (en waterbestendige) kleding te hijsen. "Denk er vooral aan handschoenen mee te nemen, die zijn namelijk verplicht. Zonder handschoenen mag je dus niet meedoen", geeft Chrissie aan.

"Tijdens de les delen we de deelnemers in groepjes op niveau. De gevorderde skiërs gaan dus samen aan de slag en de beginners komen bij elkaar. Zo weten we zeker dat iedereen iets leert en houden we de groepen lekker klein."

Belangrijk te melden: vol = vol!
Deelname is op eigen risico.

Aanmelden kan bij Chrissie via een mail: chrissietasma@hotmail.com

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: