Direct door naar content
Para tafeltennis bij TTV Huizen afbeelding nieuwsbericht

Para tafeltennis bij TTV Huizen

13 februari 2023

Op zondag 5 februari is bij de tafeltennisvereniging Huizen de eerste training voor mensen met een lichamelijke beperking (Para-Tafeltennis) gestart. De deelnemers zijn op een rustige, leuke manier uitgedaagd om hun sportieve grenzen te verleggen. Na afloop konden de tafeltennissers even bijkomen met een kopje koffie of wat fris.

Train je mee?

Als je de aftrap gemist hebt, geen zorgen! Er volgen nog 11 trainingen bij TTV Huizen in de komende weken. Lijkt het je ook leuk om kennis te maken met tafeltennis? Doe dan gezellig mee!

Op onderstaande zondagen worden de trainingen gegeven in de gymzalen achter winkelcentrum het Holleblok, Huizen. De trainingen starten om 13.30 uur en eindigen om 15.30 uur.

19 februari

5 maart

19 maart

 

 

Van april t/m juli zijn de trainingen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De trainingsdata zijn:

April

Mei

Juni

Juli

2 april

14 mei

4 juni

2 juli

16 april

21 mei

18 juni

 

30 april

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talentvol?
Speel je al langer tafeltennis of blijk je erg getalenteerd. Dan kunnen spelers ook meedoen met de selectietrainingen van 13.00 tot 15.00 uur. Met plezier, sportieve uitdagingen aangaan? Neem dan contact op met Biko Blommestein via bblommestein@teamsportservice.nl of 06 331 985 10

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: