Direct door naar content
Sportgroep HIB, Sport en Spel voor iedereen! afbeelding nieuwsbericht

Sportgroep HIB, Sport en Spel voor iedereen!

27 februari 2023

Sport en spel moet voor iedereen toegankelijk zijn, daarom gaat de Hartekampgroep samen met SportSupport starten met Sportgroep HIB. HIB staat voor Hartekampgroep in Beweging, maar ook als je niet bij de Hartekampgroep zit mag je meedoen! Elke zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00. Het programma bestaat altijd uit verschillende activiteiten verzorgd door de buurtsportcoach en een aantal vrijwilligers. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit voetballen, fitness, wandelen of hockey. Voor iedereen wordt er gekeken naar een passende activiteit. Dus iedereen is welkom, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking of autisme! 

Verschillende sporten uit proberen én gewoon gezellig

Er zijn heel veel vormen van bewegen. Maar hoe weet je nou wat er bij je past? Daar kan je achterkomen door het lekker te proberen! Dat kan nu op het terrein bij de Hartekampgroep. De buurtsportcoach die heel veel weet van alle verschillende sporten kan je op weg helpen. En ook als je het spannend vind om alleen te komen mag je gewoon iemand mee nemen. Famillie of vrienden zijn allemaal welkom. We vinden het ook erg belangrijk dat het gewoon gezellig is. Lekker bewegen en andere mensen ontmoeten. 

Doe je ook mee? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt 

Waar: Herenweg 5, Heemstede Op het grasveld voor de Orangerie
Wanneer: Elke zaterdag vanaf 1 april 2023
Tijdstip: 10.30 -12.00 
Aanmelden via: vtenv@hartekampgroep.nl
Kosten: 20 euro per maand. Maar je bent welkom om het eerst een paar keer uit te komen proberen.
En wist je dat als je lid wordt je ook een cool Hartekampgroep in Beweging t-shirt krijgt? Dan ben je écht lid van de club!
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: