Direct door naar content
Zeilen met een beperking? Kom op 2 april naar de open dag bij Goudse Watersportvereniging Elfhoeven! afbeelding nieuwsbericht

Zeilen met een beperking? Kom op 2 april naar de open dag bij Goudse Watersportvereniging Elfhoeven!

20 maart 2023

Zondag 2 april heeft de Goudse Watersportvereniging Elfhoeven haar jaarlijkse Open Dag. Van 13:00 tot 16:00 kan je rondkijken op het mooie terrein, informatie krijgen over de vereniging, genieten van het uitzicht over de plas en de sfeer proeven.

Voor mensen met een lichamelijke beperking
We geven deze dag informatie voor mensen met een lichamelijke beperking over het zeilen op de Reeuwijkse Plassen. Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden maken we individueel afspraken over het zeilen, maar het is wel de bedoeling om met elkaar in groepsverband te gaan zeilen.

Voor begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking
We geven op onze Open Dag informatie aan begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking over het zeilen voor groepen mensen met een verstandelijke beperking. We organiseren een aantal dagdelen waarin het genieten van het zeilen centraal staat. Data zijn in overleg mogelijk.

Heb je vragen? Neem contact op met Hans de Wit via 06-54907214 of zeilenmeteenbeperking@elfhoeven.nl. Meer informatie is te vinden op Zeilen met beperking - GWV Elfhoeven 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: