Direct door naar content
Action Jeugdsportkamp voor jeugd met een lichamelijke beperking afbeelding nieuwsbericht

Action Jeugdsportkamp voor jeugd met een lichamelijke beperking

20 maart 2023

Action Jeugdsportkamp is voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking. Het kamp biedt een onvergetelijke week voor de sporters. Tijdens het kamp kan iedereen, ondanks zijn of haar lichamelijke beperking, ervaren wat er mogelijk is en zien dat IEDERÉÉN kan sporten. Want ook als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit is er heel veel mogelijk. Het kamp is van 23 t/m 28 juli 2023, in Arnhem.

De week start met een feestelijke ontvangst en een kennismakingsactiviteit. Op het programma staan tijdens de week onder andere de sporten basketbal, hockey, voetbal, vechtsporten en zwemmen. De woensdag staat in het teken van een leuk uitje als verrassing. Speciaal voor de kinderen die wat gespecialiseerdere zorg nodig hebben zijn er een arts en verpleegkundigen aanwezig. Over specifieke vragen gaan we in gesprek.

Enthousiast?! Neem gerust een kijkje op de website, instagram of facebook!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: