Direct door naar content
Krijg inspiratie van de Support Vakantie special afbeelding nieuwsbericht

Krijg inspiratie van de Support Vakantie special

21 maart 2023

Heb jij je vakantie al geboekt of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Als je een beperking hebt kun je misschien wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droomvakantie. Support Magazine heeft daarom een vakantiespecial gemaakt boordevol tips en vakantieverhalen van anderen. Of je nu naar het strand wil of juist voor een actieve vakantie gaat: voor iedereen is genoeg inspiratie te vinden!

Een vakantie plannen met een beperking kan al een hele uitdaging zijn. Als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit moet je toch al bij je vervoer, je verblijf en activiteiten zoeken naar toegankelijke opties. De laatste jaren zijn op het gebied van toegankelijkheid al veel initiatieven ontstaan zoals rolstoeltoegankelijke vakantiehuisjes en organisaties die jou kunnen helpen bij een onvergetelijke vakantie.

Ver en dichtbij huis

De special van Support Magazine laat met de verzamelde trends, tips en vooral veel verhalen zien dat ook op gebied van vakanties veel meer mogelijk is met een beperking. Ze bespreken bijvoorbeeld verschillende leuke vakantiebestemmingen zoals het noorden van Engeland, het Duitse waddeneiland Borkum en dichtbij huis: Berg en Dal.  

Wintersport tips

Wat je tijdens je vakantie wil doen kan natuurlijk ook verschillen. Ga je voor een citytrip dan is het reisverhaal van Eelke over Frankfurt leuk om te lezen. Ben je meer van de actieve vakanties dan zijn de 11 tips voor wintersport voor jou de moeite waard. Erik Roza vertelt in dat artikel over zijn ervaringen met zitskiën bij Ski-Uniek, waar hij al tien jaar lang met mee reist. “Je hebt allemaal een gemeenschappelijk doel en dezelfde instelling. Kan niet bestaat niet, zoiets. Niet dat alles altijd makkelijk gaat of lukt, maar ook dat hoort erbij.”

Ga voor de special vol praktische tips voor vakanties naar support magazine

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: