Direct door naar content
Ken jij Fietsmaatjes al? afbeelding nieuwsbericht

Ken jij Fietsmaatjes al?

24 maart 2023

Ken jij Fietsmaatjes al?

Fietsmaatjes maakt fietsen voor iedereen weer mogelijk! Dat doen zij door vrijwilligers te koppelen aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen maken zij heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Samen genieten van onderlinge gesprekken, de omgeving en lekker in beweging zijn.

De doelgroep van Fietsmaatjes is breed: iedereen die door een lichamelijke of cognitieve beperking niet meer zelfstandig kan fietsen is welkom.

Er zijn in West-Brabant al twee lokale Fietsmaatjes organisaties: Breda en Oosterhout. Woon je in één van deze gemeenten? Meld je dan als fietsmaatje aan! Zie  voor het juiste e-mailadres Fietsmaatjes Locaties.

Is er nog geen Fietsmaatjes in jouw woonplaats? Geen nood! Fietsmaatjes.NL helpt je met het opstarten van jouw locatie. Interesse? Meld je aan voor de digitale informatiebijeenkomst 5 april 2023 14:00u of 1 mei 2023 19:30u via Aanmelden informatiebijeenkomst - Fietsmaatjes.NL

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: