Direct door naar content
Apeldoorn Wandel Challenge 2023 afbeelding nieuwsbericht

Apeldoorn Wandel Challenge 2023

03 april 2023

Noordhuis Leefstijl pakt na zes jaar de draad van de Apeldoorn Wandel Challenge weer op nadat deze in 2017 gestopt is.  

Met deze Challenge ervaar je hoe fijn wandelen is en wat wandelen met je gezondheid doet. Bovendien is samen wekelijks wandelen ook nog eens gezellig en doe je nieuwe contacten op. Het langdurige effect van deze Challenge blijkt uit het feit dat wandelgroepen uit de Apeldoorn Wandel Challenge van 2016 en 2017 nog steeds actief zijn. Deze groepen wandelen nog wekelijks en er wordt meegedaan aan wandeltochten.

Angelique Noordhuis: “Het herstarten van de Apeldoorn Wandel Challenge is voor mij een hele logische stap. Wandelen kun je namelijk altijd en overal. Bovendien kost het helemaal niets. We raden de challenge aan voor alle mensen die meedoen aan een GLI leefstijlprogramma. Je zult zien dat je je fitter gaat voelen en dat je geniet van de gezelligheid van een groep. Samen wandel je naar een gezonde leefstijl. 

Voor wie?

De Apeldoorn Wandel Challenge is voor iedereen en is met name bedoeld voor mensen die hun leefstijl willen veranderen, mensen met een chronische aandoening zoals bv. (een verhoogd risico op) diabetes en hart- en vaatziekten, artrose, COPD en mensen die herstellende zijn van Long-Covid.

Deelnemers wandelen onder deskundige begeleiding en kunnen op eigen niveau, tempo en/of afstand lopen. De afstanden waarvoor getraind wordt zijn 3, 5, 10 en 15 km.

De wandelgroep wandelt op maandagavond vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur en start bij Fysiotherapie Noordhuis, Beatrijsgaarde 1, Apeldoorn.

De wandelingen zijn gratis.

Meer weten?

Op maandag 17 april organiseert Noordhuis Leefstijl een informatiebijeenkomst over de Apeldoorn Wandel Challenge bij omnisportvereniging WSV, De Voorwaarts 450, 7321 MG Apeldoorn van 19.00 tot 20.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 18.30 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar administratie@noordhuis-leefstijl.nl  of bellen naar 055 7851483.

Volg ons ook op facebook: https://www.facebook.com/apeldoornwandelchallenge/

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: