Direct door naar content
Beursvloer Zwolle afbeelding nieuwsbericht

Beursvloer Zwolle

03 april 2023

Het is weer zover: op woensdag 10 mei 2023 is de Beursvloer Zwolle! Deze 14e editie zal plaatsvinden bij Hedon.

Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je met elkaar! Tijdens Beursvloer Zwolle worden maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Het doel is een match te maken: één van de partijen heeft een vraag die de ander kan beantwoorden. Hierbij bied je elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren (gesloten beurs).

Tijdens de vorige editie werden er maar liefst 52 matches gemaakt met een waarde van €33.705! Het is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen in Zwolle te leren kennen.

Aanmelden: geef je via onderstaande blokken op als maatschappelijke organisatie of als bedrijf!
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op door te mailen naar info@beursvloerzwolle of bel naar Hilde ten Klooster: 06 43612264

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: