Direct door naar content
Boxing Boldy ontvangt Uniek Sporten Certificaat afbeelding nieuwsbericht

Boxing Boldy ontvangt Uniek Sporten Certificaat

12 april 2023

Op dinsdag 11 april, Wereld Parkinson Dag, reikte wethouder Marianne van der Sloot van de gemeente 's-Hertogenbosch voor het eerst het Uniek Sporten Certificaat uit aan de oprichter van Boxing Boldy, Leon Pijnenburg. Zij laten hiermee zien dat ze het sportaanbod voor sporters met een beperking goed op orde te hebben.

Van der Sloot: Waar een betrekkelijk kleine vereniging groot in kan zijn! Inclusie en zorg voor een veilige sportomgeving voor iedereen staan bij Boxing Boldy op de eerste plaats! Echt een inspirerend voorbeeld!

Het doel van het Uniek Sporten Certificaat is om sportaanbieders te stimuleren hun sport toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Het certificaat maakt deze inspanningen zichtbaar voor de buitenwereld, zodat sporters met een beperking makkelijk zien waar ze terecht kunnen voor het beoefenen van hun favoriete sport.

Meer weten over dit certificaat? Ga naar unieksporten.nl/certificaat

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: