Direct door naar content
TeamNL zoekt nieuw talent afbeelding nieuwsbericht

TeamNL zoekt nieuw talent

12 april 2023

Ontdek jouw talent op de Paralympische Talentdag 

Ben jij een sporttalent met een beperking en wil je graag ontdekken welke sport bij jou past? Of ben je al actief in de sportwereld en wil je jouw talent naar een hoger niveau tillen? Dan is de Paralympische Talentag hét evenement voor jou! Op deze dag krijg je de kans om kennis te maken met verschillende paralympische sporten en ontdek je waar jouw talent ligt. Wie weet word jij wel de nieuwe Paralympische kampioen! 

De Paralympische Talentdag vindt plaats op zondag 23 april in Sportcentrum Papendal, Arnhem. Je kunt deelnemen als je tussen de 12 en 25 jaar oud bent en een lichamelijke, visuele of licht verstandelijke beperking hebt. Tijdens de dag maak je kennis met verschillende sporten en kun je in gesprek gaan met coaches en talentontwikkelaars.  

Wie weet krijg je zelfs de kans om door te stromen naar een talentenprogramma van de Nederlandse Sportbond. Zo hebben er aan de Paralympische Spelen in Tokyo maar liefst 23 sporters deelgenomen die ontdekt zijn op de TeamNL Paralympische Talentdag, waarvan er 14 een medaille hebben behaald! 

Dus waar wacht je nog op?

Schrijf je nu in voor de Paralympische Talentdag en ontdek welke sport bij jou past! Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: