Direct door naar content
Better2Gether Nunspeet van start! afbeelding nieuwsbericht

Better2Gether Nunspeet van start!

12 april 2023

Sinds vrijdag 24 maart is Better2Gether Nunspeet opgestart. Dit initiatief loopt al een aantal jaren in Elburg maar is nu ook gestart in Nunspeet. Bij Better2Gether wordt er op een laagdrempelige manier gesport en iedereen kan en mag meedoen!

Better2Geteher is  inclusief sporten voor iedereen uit de gemeente Nunspeet. Het maakt het niet uit of je een beperking hebt of juist niet, want aan de sport- en beweegactiviteiten die worden aangeboden kan iedereen meedoen. Vaak ook in samenwerking met lokale sportaanbieders. Zo heeft de turnvereniging uit Nunspeet op vrijdag 31 maart een gastles verzorgt. Het aanbod is dus erg gevarieerd, er is genoeg fanatisme, maar Better2Gether streeft vooral naar de lacht op het gezicht!

Met een kerngroep van Stichting WIEL, Nunspeet Beweegt, Philadelphia, DAC De Stee, Straathoekwerk, Stichting Welzijn Nunspeet en Het Venster is het initiatief opgestart en sinds een paar weken dus ook van start gegaan met een groep enthousiaste deelnemers!

Better2Gether is elke vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in sporthal de Wiltsangh. Het programma wordt verzorgd door een aantal lesgevers of door lokale sportaanbieders. Kom gerust een keer langs om te kijken of mee te doen.

Meer informatie of contact opnemen? Kijk op www.b2g.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: