Direct door naar content
G-team vv Loenermark haalt geld op voor Fonds Gehandicaptensport afbeelding nieuwsbericht

G-team vv Loenermark haalt geld op voor Fonds Gehandicaptensport

20 april 2023

In de week van de collecte voor Fonds Gehandicaptensport (2 t/m 8 april), werd het G-team van vv Loenermark gesteund door een aantal enthousiaste en fanatieke collectanten. Op de vrijdag was er een mooie opkomst aan G-spelers, ouders, trainers en begeleiders die allemaal hielpen met collecteren. In kleine groepjes is iedereen op pad gegaan. Twee enthousiaste groepjes zijn zelfs voor een tweede ronde op pad gegaan!

Bij terugkomst werd er gezellig nagepraat en ervaringen uitgewisseld.

Ondertussen werd de opbrengst ook geteld. Er werd daarbij goed geholpen en nieuwsgierig naar het eindbedrag uitgekeken. De collectanten hebben meer dan 1000 euro opgehaald! Wat betekend dan er ruim 500 euro naar het G-team van Loenermark gaat. De organisatie is super trots en heel blij met dit resultaat, met dit geld gaan er weer mooie activiteiten voor het G-team georganiseerd worden! Iedereen die heeft heeft geholpen en/of gedoneerd, heel erg bedankt!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: