Direct door naar content
Wie wil jij nomineren voor de Amsterdamse Pluim 2023? afbeelding nieuwsbericht

Wie wil jij nomineren voor de Amsterdamse Pluim 2023?

20 april 2023

Elk jaar organiseert Cliëntenbelang Amsterdam in samenwerking met de gemeente Amsterdam de uitreiking van de Amsterdamse Pluim. Dit is een prijs voor sportaanbieders die uitblinken in hun aanbod voor mensen met een beperking. In 2022 was Revasport de welverdiende winnaar van de Amsterdamse Pluim. Voor 2023 zijn we op zoek naar nieuwe nominaties. Ken jij een sportaanbieder die het verdient om genomineerd te worden voor deze prijs? Stuur dan uiterlijk vóór 14 mei een mailtje naar f.van.de.kreeke@amsterdam.nl met de naam van deze sportaanbieder en een korte toelichting waarom deze sportaanbieder genomineerd moet worden.

In de zomer bezoeken en beoordelen vrijwilligers de genomineerde sportaanbieders. Uiteindelijk stemt het publiek voor hun favoriet uit de top 3 genomineerden. In december wordt de winnaar in het zonnetje gezet tijdens het Sportgala van Amsterdam en op de Uniek Sporten Amsterdam homepagina.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: