Direct door naar content
Even voorstellen: Sharlynn Steltman afbeelding nieuwsbericht

Even voorstellen: Sharlynn Steltman

20 april 2023

We krijgen wel vaker de vraag te horen: “Wie zit er nou achter de website van Uniek Sporten Amsterdam?” Eén van de personen achter deze website is Sharlynn Steltman, regisseur Aangepast Sporten van Team Sportservice Amsterdam.

Sharlynn:

“Ik sta klaar voor al jouw vragen over aangepast sporten en bewegen in Amsterdam. Van individuele hulpvragen van de Amsterdammers tot ondersteuning van professionals en sportaanbieders. Soms kan ik een vraag direct beantwoorden. En soms leg ik de verbinding met een andere sportadviseur met specifieke expertise over het onderwerp.

Ik vind het belangrijk dat iedereen die dat zou willen, moet kunnen genieten van sport en bewegen in een vorm dat past bij de persoonlijke mogelijkheden. We kijken daarbij specifiek naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden! Met een gepaste precisie en maatwerk probeer ik elke hulpvraag op te vangen en op te lossen.

Heb jij een vraag? Ik help je graag verder. Stuur dan een whatsapp bericht naar 06-21643903 en ik ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!”

Komt bellen beter uit? Doen! Mailen makkelijker? Stuur een bericht naar: amsterdam@unieksporten.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: