Direct door naar content
Bewegen op maat, gehoord, gezien worden en meedoen! afbeelding nieuwsbericht

Bewegen op maat, gehoord, gezien worden en meedoen!

25 mei 2023

Team Sportservice provincie Utrecht organiseert in samenwerking met Stichting Prokkel een pilot om duurzame Prokkelactiviteiten te faciliteren. Deze pilot is open voor deelname van o.a. Utrechtse zorgaanbieders, zoals Amerpoort en Reinaerde. In minimaal vier gemeenten gaat een groep van vier tot zes inwoners met een verstandelijke beperking, samen met vier tot zes buurtbewoners of leden van een lokale sportvereniging, deelnemen aan een gedeeltelijk gezamenlijk traject.

De Prokkelactiviteiten in 2023:

  • Maandag 12 juni 2023: Deelname aan de ProkkelSterrenslag in Utrecht.
  • Juli/augustus 2023: Deelname aan de ProkkelOpPad activiteit, begeleid door de lokale buurtsportcoach aangepast sporten.
  • 15 t/m 24 september 2023: Deelname aan een Prokkelactiviteit in de Nationale Sportweek. Dit kan tevens gecombineerd worden met Burendag (23 september).
  • 2 t/m 7 oktober 2023: Deelname aan een Prokkelactiviteit in de Week van de Toegankelijkheid.

Doe mee!
Wil jij als inwoner een positieve bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente door deel te nemen aan de Prokkel pilot of één van de Prokkelactiviteiten? Meld je dan vóór 8 juni aan bij Macy Hartman via mhartman@teamsportservice.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: