Direct door naar content
N.E.C. Maatschappelijk is genomineerd voor de Voetbal Geeft Prijs 2022-2023! afbeelding nieuwsbericht

N.E.C. Maatschappelijk is genomineerd voor de Voetbal Geeft Prijs 2022-2023!

06 juni 2023

De VriendenLoterij (maatschappelijk partner van de Eredivisie) geeft driemaal prijzengeld weg voor de top drie maatschappelijke projecten in de Eredivisie. N.E.C. Maatschappelijk is met het project Elektrisch Rolstoelvoetbal genomineerd en dus maakt de club kans op €20.000,- €30.000,- of misschien wel €50.000,-!

N.E.C. is met het project Elektrisch Rolstoelvoetbal één van de tien genomineerde Eredivisieclubs voor de Voetbal Geeft Prijs 2022-2023. N.E.C. is vorig jaar als eerste Nederlandse betaald voetbalorganisatie begonnen met het project. Momenteel speelt het N.E.C. Elektrisch Rolstoel Voetbalteam alleen wedstrijden tegen elkaar, maar met een investering van het prijzengeld kan het mogelijk gemaakt worden om tegen andere teams te voetballen. Dit wil N.E.C. realiseren door extra elektrische rolstoelen aan te schaffen, om uiteindelijk een échte competitie te starten.

Naast dat N.E.C. kans maakt op het prijzengeld voor de top drie, is ook iedere stem één euro waard! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: