Direct door naar content
Sporten bij Stichting Grip Op Je Leven in Nunspeet afbeelding nieuwsbericht

Sporten bij Stichting Grip Op Je Leven in Nunspeet

12 juni 2023

De sportgroep is gestart!

Afgelopen mei was het zo ver, de sportgroep kon van start! Ondertussen hebben een aantal van jullie je aangemeld. Maar er is nog plek voor jou! 

Heb je ook weleens moeite om van de bank af te komen? Of je wilt wel sporten, maar weet niet welke sport bij jou past? Misschien wil je liever wel van je overgewicht af? Of werken aan je conditie en algehele gezondheid, zoals stoppen met roken? Dan is dit jouw kans! 

Iedere woensdagmiddag is er een sportgroep van 15:00-18:00 uur. Gaan we daar super intensief sporten? Dat kan, maar we kijken vooral met elkaar wat je aankan en vandaar werken we aan jou doelen. Plezier staat voorop! 

Het gave van deze sportgroep is dat we met elkaar verschillende sporten gaan ontdekken. Dat betekent dat we worden verwend met mooie clinics van sportinstructeurs, soms op locatie en soms op een andere locatie. Ook zullen we met elkaar inhaken op verschillende thema's; zoals ongezond/gezond eten, middelen gebruik, wat doet bewegen met je hoofd en lichaam? En vele andere thema's. 

Klik voor meer informatie op de QR-code (zie foto). 

Locatie: Eperweg 135, 8072 PL Nunspeet

Opgeven kan bij: chrystal@stichtinggripopjeleven.nl

Alvast een warm welkom en hopelijk tot snel!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: