Direct door naar content
10-jarig jubileum Hattem Onbeperkt afbeelding nieuwsbericht

10-jarig jubileum Hattem Onbeperkt

15 juni 2023

Voetbalvereniging Hattem organiseert al vele jaren voetbalactiviteiten voor meisjes en jongens met een autisme spectrum stoornis. Vorige week woensdag werd ter gelegenheid van het tienjarig jubileum een wedstrijd gespeeld op Sportpark Het Achterveen tussen het team van Hattem Onbeperkt en PEC kicks ASS.

Nadat beide teams met muzikale begeleiding het veld op kwamen en zich presenteerden, was het Burgemeester Sanderse die de aftrap verrichtte. Het team van Hattem Onbeperkt overrompelde het PEC team waarna er een 3-0 stand op het score bord stond. Daarna was het de beurt aan PEC dat in een korte periode terugkwam tot 3 - 3. In de tweede helft waren er ook kansen over en weer, die deels door goed keeperswerk onschadelijk werden gemaakt. Na een meer dan sportieve en vermakelijke tweede helft werd als uitslag een 5 – 9 stand genoteerd waarmee het PEC kicks ASS team aan het langste eind trok.

In de trainingen en wedstrijden bij Hattem Onbeperkt staat het woord plezier voorop. Woon je in Hattem of in de regio en wil je meer weten over het voetballen in Hattem? Neem dan contact op met Arjen Noordberger via jeugdzaken@vvhattem.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: