Direct door naar content
Ontdek stoelyoga afbeelding nieuwsbericht

Ontdek stoelyoga

27 juni 2023

Stoelyoga is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om in beweging te komen en tegelijkertijd te ontspannen. Of je nu kampt met lichamelijke of geestelijke ongemakken, stoelyoga biedt een uitkomst voor iedereen.

Stel je voor: je zit op een stoel, omringd door mensen die net als jij op zoek zijn naar ontspanning en rust. Je sluit je ogen en ademt diep in en uit, terwijl je yogadocent je begeleidt door verschillende bewegingen op de stoel. Je voelt de spanning langzaam uit je lichaam verdwijnen en je geest komt  tot rust. Dit is stoelyoga in een notendop.

Het mooie is dat er altijd op zoek wordt gegaan naar een groep waar jij je bij kan aansluiten. Of je nu kampt met fysieke beperkingen, geestelijke klachten of lekker komt bewegen en ontspannen. Dit is de kans om in beweging te komen, tijd voor jezelf te nemen en in contact te komen met andere mensen. Samen werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest, dat is waar stoelyoga voor staat.

Vanaf dinsdag 5 september 2023 om 13.00-14.00 kun je aansluiten bij reguliere stoelyoga groep in de bibliotheek van Steenwijk. En op woensdag 6 september start er om 19.30 uur een nieuwe groep op locatie Switchlife.
Strippenkaart voor 5 lessen over een periode van 6 weken € 50,-;
Strippenkaart voor 10 lessen over een periode van 13 weken. € 95,-;
Strippenkaart voor 20 lessen over een periode van 26 weken. € 180,-;
€ 12,- voor losse lessen.

Stel dat de financiën voor jou een probleem opleveren zijn er mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact op.

Dus ben jij op zoek naar een manier om te ontspannen, jezelf te ontwikkelen en in beweging te komen? Neem dan snel contact op en sluit je aan bij de Stoelyoga groep van Switchlife.

Met ontspannen groet,
Hester Kuipers-Bennen 
Stoel Yin Yoga meditatie docent & ontspanningsmasseur
Tel: 06 - 361 62 500

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: