Direct door naar content
Tweede editie van de Special Sport Dag was een succes! afbeelding nieuwsbericht

Tweede editie van de Special Sport Dag was een succes!

04 juli 2023

Zaterdag 24 juni was een zonovergoten dag en midden op die dag organiseerden de buurtsportcoaches van MOVE Vught de tweede editie van de Special Sport Dag plaats op het sportpark van Prins Hendrik in Vught. Tijdens deze dag hebben bijna 100 deelnemers kunnen proeven van verschillende sporten.

De sporten die ze uit konden proberen waren badminton, hockey, voetbal, framerunning, special atletiek, boccia, showdown, tennis, running blind, bewegen met NAH, de duo-fiets en fitkids. Ouderen en toeschouwers genoten ook van de sportende deelnemers en de gezellige sfeer. Die sfeer werd ook mede mogelijk gemaakt door zanger Johnny Valentino en de mogelijkheid om iets te drinken op het terras of bij de koffiekar van Café Barrista. 

De Special Sport Dag werd mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Oliebollenveldloopm welke plaatsvond op 31 december 2022 op het zorgpark Reinier van Arkel. De Special Sport Dag was daar verkozen als goed doel. 

Wil jij nou ook een keer in Vught e.o. een sport- en/of beweegactiviteit uit proberen, maar weet je niet zo goed welke, hoe je moet beginnen of kan je het niet betalen? Neem dan contact op met Valentine Kortbeek via vught@unieksporten.nl of via 06-45796883.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: