Direct door naar content
Nieuwe zwemervaring: Oisterwijk introduceert prikkelarm zwemuurtje na succesvolle lancering afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe zwemervaring: Oisterwijk introduceert prikkelarm zwemuurtje na succesvolle lancering

14 juli 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we het 'Prikkelarm zwemmen' voortzetten na twee succesvolle proeflessen met een proefperiode van een half jaar. Ben je op zoek naar een omgeving waar je vrij kunt zwemmen op jouw niveau in een prikkelarme setting, dan is 'Prikkelarm zwemmen' iets voor jou! Deze activiteit is bijzonder geschikt om je conditie, evenwicht en motoriek te verbeteren en te onderhouden. Tijdens 'Prikkelarm zwemmen' kun je genieten van verwarmd water (32 graden), zonder harde muziek of fel licht.

 

Aanvullende informatie:

  • De eerste les is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen: 10 lessen voor €50,-.
  • 'Prikkelarm zwemmen' is bedoeld voor volwassenen (18+) met een niet-aangeboren hersenletsel, chronische beperking, lichamelijke beperking of stress gerelateerde klachten.
  • Er is altijd een gediplomeerd bewegingsdeskundige en toezichthouder aanwezig om je te begeleiden.
  • Het zwembad beschikt over ruime kleedkamers, een MIVA toilet, een tillift en een doucherolstoel. Hierdoor is het zwembad toegankelijk voor iedereen, ongeacht je fysieke mogelijkheden.
  • Om deel te nemen aan 'Prikkelarm zwemmen' dien je zelfstandig te kunnen aan-/uitkleden en in het water te kunnen verblijven. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, mag je gratis een begeleider meenemen.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

T: 085-4868390 of E: info@wyzorg.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: