Direct door naar content
Wheelchair Skills en Urban Sports in Amsterdam afbeelding nieuwsbericht

Wheelchair Skills en Urban Sports in Amsterdam

20 juli 2023

Rolstoel rijden saai? Zeker niet! Ontdek hoe leuk, stoer, uitdagend en verrijkend rolstoel rijden is! Iedereen is welkom, met of zonder rolstoel. We organiseren open workshops en er zijn allerlei side events met Urban Sports. Ben je er ook bij?

Rolstoel parcours op 25 en 26 augustus
Kom naar het Hoekenrodeplein (station Bijlmer) in Amsterdam Zuidoost voor het rolstoelparcours op 25 augsutus (16.00-19.00u) of 26 augustus (13.00-17.00u). Dit rolstoel parcours is een open activiteit waarvoor je je niet aan hoeft te melden. 

Wheel Chair Skills Event Deluxe op 3 september
Kom op 3 september tussen 13.00 en 17.00 uur naar Zeeburgereiland (Eef Kamerbeekstraat) in Amsterdam. In het skatepark geven onze trainers workshops rolstoelvaardigheid en staat David Lebuser voor je klaar om je toffe WCMX-tricks te leren. Tijdens de afsluitende WCMX-Contest zullen we zien wie de mooiste moves in huis heeft. Het is geschikt voor jong en oud, rollend en niet-rollend, vaardig en minder vaardig. Ben je een rolstoelgebruiker en wil je meedoen aan dit event? Meld je aan.

Dit is niet alles. Op 3 september is er nog veel meer te zien en beleven! Zoals 3x3 Basketbal, inline skaten, freerunning, skateboarden, padel, panna. Graag tot dan!

Deze gratis activiteiten worden georganiseerd tijdens de Urban Sports Week in Amsterdam. Voor alle leeftijden en alle niveaus.

Meer informatie via:

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: