Direct door naar content
Wandelplezier met Donald Duck: Loop mee tijdens de speciale wandeltocht voor kinderen van SBO Scholen en bewoners van woonvoorzieningen!  afbeelding nieuwsbericht

Wandelplezier met Donald Duck: Loop mee tijdens de speciale wandeltocht voor kinderen van SBO Scholen en bewoners van woonvoorzieningen!

04 augustus 2023

Hé Donald Duck fans!

Het is weer zover! Dé Tilburg Ten Miles Speurtocht van Uniek Sporten Midden Brabant! Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar opnieuw gezellig samen wandelen en genieten van al het leuks dat we onderweg tegenkomen. En het beste van alles? Deze wandeltocht staat helemaal in het teken van onze geliefde eend - Donald Duck! 🎉

Dus, als jij ook zin hebt om mee te doen aan deze avontuurlijke wandeltocht, waarom geef je je dan niet snel op? Het wordt een geweldige dag vol plezier, ontdekkingen en gezelligheid!

Praktische informatie

Voor wie? Deze bijzondere wandeltocht is speciaal bedoeld voor kinderen van SBO scholen en bewoners van een woonvoorziening, samen met hun begeleider.

Wanneer en waar? Zet 23 september 2023 alvast in je agenda, want dan vindt de wandeltocht plaats tijdens de CZ Tilburg Ten Miles wandeltochten. We verzamelen in de Wagenmakerijhal, Burg Brokxlaan 2 in Tilburg, bij de stand van Uniek Sporten Midden Brabant!

Hoe laat? Tussen 10.00 en 10.15 uur kun je je aanmelden, waarna we gezamenlijk om 10.30 uur van start gaan.

Wat kost dat? Niets! Het meedoen aan de wandeltocht is helemaal gratis, voor jou én je begeleider.

Wat krijg je? Bij onze stand ontvang je een echte CZ TTM medaille om je prestatie te vieren!

Hoe lang? De wandeltocht is ongeveer 5,5 kilometer lang, wat neerkomt op 3,5 Engelse Mijl.

Kun je iets winnen? Zeker weten! Je maakt kans op een leuke prijs voor jezelf of jouw woongroep. Nadat je de wandeltocht hebt voltooid, lever je het antwoordenblad in en ding je mee naar die felbegeerde prijs.

📝 Aanmelden: Als je mee wilt doen, stuur dan een e-mail naar ben.de.fretes@tilburg.nl met de volgende gegevens:

  • Naam woonvoorziening of school
  • Naam deelnemer
  • E-mail deelnemer
  • Telefoonnummer deelnemer
  • Naam begeleider
  • E-mail begeleider
  • Telefoonnummer begeleider
  • En laat ons ook weten of je toestemming geeft voor het maken van foto’s ten behoeve van de promotie van Uniek Sporten Midden Brabant.

Deadline voor inschrijving: Zorg ervoor dat je inschrijving vóór 15 september 2023 bij ons binnen is. Zo ben je verzekerd van een plekje op deze geweldige wandeltocht!

Wij kunnen niet wachten om samen met jou en Donald Duck op pad te gaan tijdens deze bijzondere wandeltocht. Schrijf je snel in en beleef een dag vol avontuur en plezier!

Tot dan!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: