Direct door naar content
Ontdek jouw sport tijdens Uniek Sporten Festival in Doorn afbeelding nieuwsbericht

Ontdek jouw sport tijdens Uniek Sporten Festival in Doorn

10 augustus 2023

Iedereen moet kunnen sporten, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau. Een beperking of chronische aandoening mag je ook zeker niet belemmeren om te kunnen sporten. Toch vinden nog veel mensen het lastig om met een sport of beweegactiviteit te beginnen. Een reden kan zijn dat je misschien niet goed weet wat voor jou mogelijk is. Dan kan een sportdag waar je verschillende sporten kunt proberen daar goed bij helpen. Het Uniek Sporten Festival op 2 september in Doorn, georganiseerd door Heuvelrug Sportief en Gezond, is zo’n gelegenheid waar je kunt ervaren dat sporten voor iedereen mogelijk is.

Met het Uniek Sporten Festival in Doorn wil Heuvelrug Sportief en Gezond samen met verschillende lokale en landelijke sportaanbieders laten zien dat iedereen kan sporten, met wat voor beperking dan ook. Dat op sportgebied voor jou van alles mogelijk is zie je ook al aan het gevarieerde programma van deze leuke sportdag. Je kunt namelijk met diverse sport- en beweegactiviteiten, zowel voor beginners als gevorderden, meedoen. Dan kun je denken aan sporten als hockey, atletiek, triathlon, fietsen, fitness, pilateszumba, korfbal en volleybal. Ook worden verschillende clinics gegeven, bijvoorbeeld van het paralympisch atletiekteam.

Stel je vraag aan de experts

Loop je op het festival rond met een vraag over een sport? Of wil je weten wat bij jou past? Dan kun je daar ook ervaren trainers van clubs spreken of je vragen aan een gespecialiseerde beweegconsulent stellen. Iedereen is er om jou op weg te helpen en je in beweging te brengen! Bij de verschillende informatiestands kun je ook terecht met vragen over financiën, hulpmiddelen en sportverenigingen. Een prothesemaker is ook aanwezig om specifieke vragen over sportprotheses te beantwoorden.

Het Uniek Sporten Festival is gratis toegankelijk voor iedereen, dus kom op 2 september 2023 naar Doorn en ontdek dat sport en bewegen voor iedereen mogelijk is! 

Ga voor alle informatie en aanmelden naar deze website. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: