Direct door naar content
G-klasse inline skaten start in Apeldoorn! afbeelding nieuwsbericht

G-klasse inline skaten start in Apeldoorn!

15 september 2023

KJ Schreuder-Spierings, een talentvolle G-sporter in het inline skaten, heeft een missie. KJ is 38 jaar oud en woonachtig in Scherpenzeel. Ze traint bij DNIJ onder de deskundige begeleiding  van Henk Veneman.

KJ vertelt enthousiast: "In 2022 is mijn avontuur begonnen. Ik mocht naar de Special Olympics. Nu ruim een jaar later heb ik al zoveel ongelooflijke en onbeschrijfelijk mooie dingen mogen mee maken waar ik zo dankbaar voor ben."

KJ is inmiddels vijfvoudig Special Olympics kampioen & Nederlands Kampioen G-inline skaten!

Ze is hier zo trots op dat ze haar ervaringen graag zou willen doorgeven aan andere G-sporters. Want ze gunt iedereen zo'n onbeschrijfelijk mooie tijd.

Daarom openen Henk Veneman & KJ Schreuder-Spierings aanstaande zaterdag 16 september de nieuwe G klasse Inline Skaten op de clubkampioenschappen bij DNIJ in Apeldoorn. Deze G-klasse is bedoeld voor iedereen die zich hier thuis in voelt. Jong, oud, lichamelijk of verstandelijk gehandicapt, iedereen is welkom!

Ze hopen dat door dit initiatief er meer gehandicapten sporters mee gaan doen aan de sport inline skaten en in beweging komen. Daarnaast hopen ze dat er meer clubs hun goede voorbeeld volgen zodat iedereen in zijn of haar categorie de sport kan beoefenen.

KJ wil haar trainer en begeleider Henk Veneman enorm bedanken voor zijn inzet voor haar en hoopt dat iedereen zo'n ethousiaste, leuke en vooral sociale trainer heeft die naar anderen omkijkt.

Lijkt het jou leuk om eens deel te nemen of kom je zaterdag 16 september een kijkje nemen bij DNIJ? 

Adres is: De Voorwaarts 440, Apeldoorn

Tijd: rond 15:00 uur

Voor meer informatie bel naar: 06-16928450

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: