Direct door naar content
Onbeperkt sportief 2023 gemeente Lochem afbeelding nieuwsbericht

Onbeperkt sportief 2023 gemeente Lochem

02 oktober 2023

Uniek Sporten Lochem heeft, in samenwerking met de Sportraad Lochem en een vrijwillige werkgroep, afgelopen jaren een Sportdag Onbeperkt Sportief voor mensen met een beperking in gemeente Lochem georganiseerd.

Na 4 mooie jaren hebben we ‘Onbeperkt Sportief’ dit jaar in een andere vorm gegoten!

Locaties konden voorkeuren aangeven voor een clinic van een sportaanbieder, op eigen locatie of bij de sportaanbieder! En dit allemaal in en rondom de Nationale Sportweek in september. Er kon gekozen worden voor een clinic op eigen locatie of bij de sportaanbieder. Met dit jaar onder andere: speciaal voetbal, taekwondo, kegelen, dansen, sport en spel, zwemmen en nog meer..

Ook dit jaar was het weer een succes! De clinics werden enthousiast ontvangen door de doelgroep en ook de sportaanbieders hadden er veel plezier in.

Er deden verschillende organisaties mee, onder andere: Zozijn met verschillende locaties, Bartiméus Lochem, Anna Flokstra school Zutphen en Zorggroep Sint Maarten – Gudula.

Op naar Onbeperkt Sportief 2024…..

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: