Direct door naar content
Scoor vanaf vandaag jouw tickets voor de Paralympische Spelen in Parijs  afbeelding nieuwsbericht

Scoor vanaf vandaag jouw tickets voor de Paralympische Spelen in Parijs

09 oktober 2023

Deze zomer strijkt het grootste sportevenement ter wereld neer in Parijs. Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 8 september is de Franse hoofdstad het decor van de Paralympische Spelen. Wil jij onze Nederlandse topsporters in actie zien? Vanaf vandaag is het mogelijk om kaartjes te kopen voor de evenementen.

Na de Paralympische Spelen van Tokio en Rio de Janeiro kan je deze zomer jouw sporthelden een stuk dichter bij huis bekijken. Gaan atleten Kimberly Alkemade en Marlène van Gansewinkel weer meedoen voor de medailles in het Stade de France? Weet Sanne Voets samen met haar paard haar geweldige prestaties van Tokio te evenaren? En weten tennissers Niels Vink en Maikel Scheffers weer het eremetaal mee naar huis te nemen? Jij kan het gaan meemaken.

Vanaf maandag 9 oktober is het mogelijk om tickets voor de Paralympische Spelen te kopen. Anders dan bij de Olympische Spelen, hoef je je van tevoren niet in te schrijven voor kaarten, maar geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wacht dus niet lang met het aanschaffen van jouw kaarten als het je droom is om de Spelen een keer van dichtbij mee te maken.

Op de website van de Paralympische vind je een handig overzicht van wanneer alle sporten zijn en wat de kosten zijn voor een kaartje. Daar kan je ook je tickets bestellen voor de verschillende sporten, dus neem snel een kijkje en laat je inspireren tijdens dit geweldiger sportevenement!

Bestel hier jouw kaarten voor de Paralympische Spelen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: