Direct door naar content
Schaatsen Unieke Sporters afbeelding nieuwsbericht

Schaatsen Unieke Sporters

27 november 2023

Op 15 december 2023 is de schaatsbaan in Gemert weer de gehele dag beschikbaar voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Er wordt rekening gehouden met groepsgroottes, geluid en licht waardoor het evenement ook geschikt is voor mensen die moeite hebben met prikkels.

 

Activiteit

Tijdens een bezoek kun je vrijblijvend het ijs op. Dit kan op schaatsen, te voet of in een rolstoel. Schaatsen zijn gratis te leen. Op het ijs zijn verschillende hulpmiddelen aanwezig die het voortbewegen op het ijs wat makkelijker en veiliger maken. Tussendoor of naderhand is er de mogelijkheid om even lekker op te warmen onder het genot van een warm drankje in het restaurant van het boerenbondsmuseum.

 

Tijdsblokken

Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt op het ijs werken we in tijdsblokken. Per blok kunnen er maximaal 25 deelnemers (exclusief begeleiding) aanmelden. Tijden:

  • 10.00 - 12.00 uur
  • 12.30 – 14.30 uur
  • 14.30 – 16.00 uur

 

Locatie

De ijsbaan is gelegen op het terrein van boerenbondsmuseum  (Pandelaar 106 in Gemert). De locatie en de ijsbaan zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Je dient zelf voor vervoer te zorgen. 

 

Aanmelden

Een persoon of groep aanmelden kan door een mail te sturen naar tijn@negen.nl. Vermeld hierbij een telefoonnummer en e-mailadres van een contactpersoon, om hoeveel personen het gaat en in welk blok jullie willen komen. Wees snel want vol=vol!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: