Direct door naar content
Neem een kijkje bij De Pigeons on Wheels, rolstoelbasketbal in Duiven afbeelding nieuwsbericht

Neem een kijkje bij De Pigeons on Wheels, rolstoelbasketbal in Duiven

05 december 2023

Wie van snelheid, veelzijdigheid en teamwork houd is bij rolstoelbasketbal zeker aan het juiste adres!

Rolstoelbasketbal is al jaren één van de meest bekende sporten om te beoefenen met een lichamelijke handicap. Of je nu een aangeboren lichamelijke handicap hebt, op latere leeftijd een handicap hebt gekregen, door een zware blessure niet meer aan jouw reguliere sport kunt deelnemen of rolstoelbasketbal gewoon leuk vindt: iedereen kan rolstoelbasketballen. Zo ook bij de Pigeons on Wheels in Duiven!

Van alles in een training

“We zijn een fanatieke groep maar zeker met de focus op plezier!”, aldus Lucia. Het team wordt op woensdag getraind door een topsporter en de vrijdag door Isabelle & Lucia. “Elke training bestaat uit meerdere elementen. We oefenen natuurlijk balvaardigheden zoals overpassen, ver en dichtbij schieten. Ook werken we aan onze samenwerking en teambuilding. We bieden de mogelijkheid om aan je conditie te trainen en deel uit te maken van een hechte gemeenschap. Voor de fanatiekelingen is er ook de mogelijkheid om mee te doen met de competitie.”

Kom een keer kijken

Naast mensen met een beperking zijn ook mensen met geen of een tijdelijke beperking welkom bij de Pigeons. Iedereen kan mee doen op eigen niveau.

Hou jij van snelheid, uitdaging en gezelligheid? Kom eens kijken bij de Pigeons on Wheels!

Trainingen:
Woensdag & vrijdag 19:30 – 21:00

Locatie:
Sportcentrum Trionimos Eltensestraat 4 6922 JB Duiven

Contactgegevens:
ledenadministratie@depigeons.nl
www.depigeons.nl
www.facebook.com/pigeonsonwheels/

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: