Direct door naar content
Kom schermen uitproberen bij Lancelot in Arnhem! afbeelding nieuwsbericht

Kom schermen uitproberen bij Lancelot in Arnhem!

07 december 2023

Altijd al eens willen uitproberen of schermen de sport voor jou is? Dat kan nu bij Schermclub Lancelot in Arnhem! Probeer deze leuke sport in de vorm van 4 proeflessen en beslis dan of je lid wilt worden.Bij Schermclub Lancelot wordt er lessen gegeven in kleine groepjes en volgens een vaste structuur. Er wordt afgewisseld met de sabel, de degen en toneelschermen.

“Het gaat ons bij de lessen ten eerste om plezier in bewegen te hebben. Daarna staat de ontwikkeling centraal. Samen kunnen spelen binnen de warming up en het schermen. Soms speel je met elkaar en help je elkaar en soms tegen elkaar. Wij vinden het als club belangrijk dat iedereen een plek heeft om te sporten. Het is gezond, goed voor de sociale ontwikkeling en de beleving van de schermsport. Langzame leerstapjes en met een duidelijke structuur en belijning kunnen de schermers goed uit de voeten.”

De lessen worden gegeven op woensdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur voor kinderen tot 14 jaar en van 17.30 uur tot 18.30 uur voor de overige leeftijden. De lessen vinden plaats op bij het schermcentrum Olympus 25 te Arnhem. Inschrijven kan via admin@lancelot-schermclub.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: