Direct door naar content
(𝑺𝒌𝒊) 𝑫𝒓𝒐𝒐𝒎 wordt werkelijkheid  afbeelding nieuwsbericht

(𝑺𝒌𝒊) 𝑫𝒓𝒐𝒐𝒎 wordt werkelijkheid

05 januari 2024

Anna zit in een rolstoel en wil op skivakantie. Haar zoektocht en hulp uit onverwachte hoek heeft ze op papier gezet;

"Op skivakantie gaan vergt enige voorbereiding als je in een rolstoel zit. Een online zoektocht bracht me bij Uniek Sporten en zo kwam ik in contact met Iris, (sportcoach bij Uniek Sporten). Zij leerde mij de basics om zo actief mogelijk 'zelf' te skiën op een veilige en verantwoorde manier tijdens zitski lessen in Snowworld Rucphen-Breda met hulp vanuit Stichting Shos.

De volgende grote stap is de begeleiderscursus, hier komen alle onderdelen aanbod; van afdalen tot het verplaatsen in de zitski en skilift gebruik, in Snowworld Landgraaf. 𝗧𝗵𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗮𝗹!

Iris belde: 𝑊𝑖𝑗 𝑤𝑖𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑠𝑡𝑒𝑒𝑛𝑡𝑗𝑒 𝑏𝑖𝑗𝑑𝑟𝑎𝑔𝑒𝑛 𝑎𝑎𝑛 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑑𝑟𝑜𝑜𝑚, 𝑑𝑎𝑎𝑟𝑜𝑚 𝑔𝑎𝑎𝑛 𝑤𝑖𝑗 𝑑𝑒 𝑏𝑒𝑔𝑒𝑙𝑒𝑖𝑑𝑒𝑟𝑠𝑐𝑢𝑟𝑠𝑢𝑠 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑗𝑒 𝑟𝑒𝑔𝑒𝑙𝑒𝑛!!

...𝗪 𝗔 𝗨 𝗪...

Mijn begeleider en ik hebben veel geleerd en het blijkt in de praktijk best pittig te zijn. Wat een respect heb ik voor de begeleiders en vrijwilligers van de SHOS! Het is echt heel bijzonder om te zien hoe zij vanuit gedrevenheid, geduld en enthousiasme hun best doen om de ski-beleving voor iedereen mogelijk te maken!

Ontzettend Bedankt

Mijn begeleider en ik hebben er zin in!"

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: