Direct door naar content
G-Teams Loenermark spelen tegen eerste elftal spelers afbeelding nieuwsbericht

G-Teams Loenermark spelen tegen eerste elftal spelers

15 januari 2024

Zondag 7 januari was het zover! Een wedstrijd waar de G-spelers elk jaar weer opnieuw naar uitkijken, voetballen tegen de spelers van het 1e elftal.

Aan een mooie traditie werd een vervolg gegeven. Voor aanvang van de Nieuwjaarsreceptie een wedstrijd tussen de G-teams en spelers van het eerste elftal van Loenermark.

Een blik op de ranglijst leerde dat LM1 in hun competitie virtueel op plek 1 staat. Dat deze plek niet toevallig is werd de G-spelers al snel duidelijk. In een hoog tempo lieten de spelers van LM1 de bal rondgaan. Dankzij een enorme werklust van de G-spelers kregen ze meer vat op de tegenstander en controle over de wedstrijden.

Onder de bezielende leiding van Berto en Nico werd er fanatiek gevoetbald en veel gescoord. De enthousiaste aanmoedigingen van het publiek hielp hier zeker bij. Mooi om te zien dat ondanks de kou velen kwamen kijken.

De G-jeugd heeft hun wedtrijd met 10-9 gewonnen, de G-senioren kwamen net te kort en verloren met 7-8. Na afloop van de wedstrijden werden er nog penalties genomen waarbij ook veel en mooie doelpunten genoteerd werden.

Ondanks het frisse weer, een erg leuke, sportieve en geslaagde middag! Er werd gezellig nagepraat tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine en is er samen geproost op een sportief nieuw jaar!

 

Extra dank aan de scheidsrechters, spelers en staf van het 1e elftal voor de bereidwilligheid en sportieve medewerking.

Weer een bevestiging dat “LOENERMARK, MEER DAN VOETBAL” niet zomaar een kreet is!

 

Wil jij graag meer weten over G-Voetbal bij vv Loenermark? Neem dan contact op via: g-voetbal@vvloenermark.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: