Direct door naar content
Dreumes, peuter en kleuter met beperking kunnen samen met ouder bewegen bij Aapjeskooi! afbeelding nieuwsbericht

Dreumes, peuter en kleuter met beperking kunnen samen met ouder bewegen bij Aapjeskooi!

08 februari 2024

Lijkt het je leuk een activiteit samen te doen met je dreumes of peuter in de zomer? Een sportieve ochtend te hebben waarin je op een speelse manier nieuwe oefeningen en spelletjes leert, die je thuis kunt herhalen?!

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 t/m 4 jaar op zaterdagochtend in Arnhem Zuid(Vredenburg). In deze gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van deze jonge kinderen. We zetten daarbij een uitdagende zaalopstelling klaar met veel toestellen en materialen en doen iedere week nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes samen met papa of mama.

Meedoen in reguliere les

Dreumesen, peuters en kleuters met een beperking mogen aansluiten in onze reguliere lessen. Omdat de kinderen nog zo jong zijn en begeleid worden door een eigen ouder, kunnen zij nog prima meedoen in de reguliere lessen en komen ze goed mee in het aanbod. De enige voorwaarde is wel dat ze moeten kunnen lopen.

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Kom dan mee klimmen, springen en slingeren bij de Aapjeskooi en meld je aan voor een les via www.aapjeskooi.nl.

Tot snel bij de Aapjeskooi! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: