Direct door naar content
Een nieuw avontuur bij CKV Unitas/Perspectief: G-korfbal afbeelding nieuwsbericht

Een nieuw avontuur bij CKV Unitas/Perspectief: G-korfbal

08 februari 2024

We hebben goed nieuws te delen! Vanaf het seizoen 2024-2025 gaan we bij CKV Unitas/Perspectief van start met ons G-korfbalteam. Dit idee is ontstaan omdat wij het belangrijk vinden dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen.

G-korfbal is korfbal op maat voor jongeren en volwassenen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken tijdens het sporten. Ons doel is een sportieve omgeving te creëren waar plezier en teamwork centraal staat. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt als korfballer of dat je nog helemaal nieuw bent in de sport. Je bent bij ons van harte welkom.

Trainingen vinden wekelijks plaats op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn/haar vaardigheden kan ontwikkelen en plezier kan maken.

Ben jij geïnteresseerd om als trainer aan de slag te gaan? Of ken jij mensen die graag zouden willen deelnemen? Neem contact op via g-korfbal@ckvunitas.nl of neem een kijkje op onze instagrampagina @gkorfbal_ckvunitas.

We kijken er naar uit om te beginnen!

De trainers van het G-korfbalteam van CKV Unitas/Perspectief

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: