Direct door naar content
E-learnings training geven aan sporters met een beperking afbeelding nieuwsbericht

E-learnings training geven aan sporters met een beperking

01 maart 2024

Klaar om sporters met een verstandelijke beperking optimaal te begeleiden? Wil je leren hoe je sporters met een beperking warm verwelkomt in jouw trainingsgroep? Ontdek de e-learnings!

  • 'Training geven aan sporters met een verstandelijke beperking': Leer alles over effectieve communicatie, positieve coaching en het belang van structuur en duidelijke grenzen.
  • 'Klaar voor de start: training geven aan sporters met een beperking': In deze korte e-learning zetten we je aan het denken over beeldvorming en je houding en gedrag als trainer.

Volg de e-learning waar en wanneer het jou uitkomt: na het aanschaffen krijg je een jaar lang toegang met jouw unieke code.
 
Hoe te volgen?
👉🏼 Bestel de e-learnings via de webshop van Gehandicaptensport Nederland.
👉🏼 Vraag ze aan als service binnen het Sportakkoord via jouw lokale clubondersteuner. Is deze niet bij jouw vereniging bekend? Vraag de naam dan op bij de contactpersoon van jouw sportbond. 
 
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar opleidingen@gehandicaptensport.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: