Direct door naar content
Succesvolle lancering van Jubileummagazine Fietmaatjes Hillegom Lisse! afbeelding nieuwsbericht

Succesvolle lancering van Jubileummagazine Fietmaatjes Hillegom Lisse!

05 maart 2024

 Het langverwachte jubileummagazine van Fietsmaatjes Hillegom Lisse is eindelijk uitgebracht en met groot enthousiasme ontvangen door de gemeenschap!

Het magazine, dat het verhaal vertelt van meer dan 5 jaar onvermoeibare inzet en betrokkenheid, is een viering van de prachtige reis die deze organisatie heeft afgelegd.

Met toewijding en passie heeft het redactieteam van de jubileumcommissie, bestaande uit vijf vrijwilligers, maandenlang gewerkt aan het samenstellen van dit prachtige magazine. Op woensdagavond 31 januari werden de eerste exemplaren met trots gepresenteerd en ontvangen onder het genot van koffie en gebak, een symbolische beloning voor hun toewijding.

De verspreiding van het magazine was een evenement op zich, waarbij de 3 coördinatoren samenwerkten met enthousiaste fietsmaatjes om ervoor te zorgen dat het magazine de gemeenschap bereikte. Van Hillegom tot Lisse en De Zilk/Ruigenhoek, vrijwilligers en gasten werden verrast met exemplaren van het magazine, vergezeld van een prachtige boodschappentas, beker en pennen van Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Het magazine ontving lovende reacties van de ontvangers, die de verhalen als ontroerend en inspirerend beschreven. Nu is het magazine ook digitaal beschikbaar, zodat een nog breder publiek kan genieten van de verhalen en prestaties van Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Het jubileummagazine is een viering van verbondenheid, gemeenschap en gezondheid, en we kijken uit naar de vele mooie verhalen en avonturen die nog zullen volgen in de komende jaren.

Voor de digitale versie, kunt u op Deze link drukken.

Voor meer informatie over de fietsmaatjes, bezoek Fietsmaatjes Hillegom Lisse

Fietsmaatjes Hillegom Lisse nodigt iedereen uit om deel te worden van hun gemeenschap en bij te dragen aan hun nobele missie. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk, ondersteuning bij communicatie en evenementen, of gewoon samen fietsen, er is altijd ruimte voor meer enthousiaste medewerkers. Neem contact op via info@fietsmaatjeshillegomlisse.nl om te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan dit prachtige initiatief!

Bron foto's: Fietsmaatjes Hillegom Lisse 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: