Direct door naar content
Crowdfunding stichting Cormeta afbeelding nieuwsbericht

Crowdfunding stichting Cormeta

23 april 2024

Cormeta is een sportvereniging voor visueel beperkten, dat zijn blinden en slechtzienden. Wij zijn actief in de regio Amstelveen/Amstelland. Bij ons kun je terecht voor tandemrijden, wandelen of zwemmen, maar wie dat wil kan aan twee of alle drie de sporten meedoen

Bij het tandemrijden komt het op je conditie aan, want we rijden zo'n 50 tot 60 km. per tocht. Dat wordt, vooral bij veel wind, voor sommige deelnemers soms te zwaar. Zij maken dan ook graag gebruik van de enige "elektrische" tandem die we sinds twee jaar bezitten, maar daar kan maar één koppel tegelijk gebruik van maken. Begin 2024 zijn we echter voor een koopje, in het bezit gekomen van 4 zo goed als nieuwe, maar "gewone" tandems. Die willen we nu ook "elektrisch" laten maken, officieel heet dat "van trapondersteuning laten voorzien". Dat kan, maar dat kost geld; per tandem komt dat neer op € 800, dus voor die vier samen € 3.200 en daar komt voor vervoer nog eens € 300 bij, dus in totaal € 3.500 en dat bedrag hopen we via crowdfunding bijeen te kunnen brengen.

Help jij ons mee aan dit bedrag?
Laat ouderen blijven tandemrijden!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: