Direct door naar content
G-voetballers Loenermark halen geld op voor Fonds Gehandicaptensport afbeelding nieuwsbericht

G-voetballers Loenermark halen geld op voor Fonds Gehandicaptensport

25 april 2024

Vrijdag 5 april zijn de G-voetballers, trainers, begeleiders en ouders op pad gegaan om te collecteren voor Fonds Gehandicaptensport. Er zijn tien groepjes het dorp in gegaan om te collecteren. Enthousiast zijn de groepjes op pad gegaan. Een tijdje later kwamen de groepjes nog enthousiaster weer terug in de bestuurskamer, vol verhalen en leuke ervaringen en vol spanning voor hoeveel geld ze zouden hebben opgehaald.

Het opgehaalde geld werd ter plekke gelijk geteld, waar een paar G-spelers ook actief bij hebben geholpen. Samen kwamen we tot een super mooi eind resultaat van ruim 1500 euro (inclusief de digitale collectebus)! Iedereen was blij en trots met het opgehaalde bedrag voor Fonds Gehandicaptensport, ook omdat 50% van de opbrengst voor de G-teams van Loenermark is. Hartelijk dank voor alle donaties! Met dit geld worden weer leuke activiteiten georganiseerd voor de G-teams, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse BBQ aan het einde van elk seizoen.

Doe je ook mee met het "Passend Voetbalcircuit"

Daarnaast wordt er op vrijdag 31 mei bij Loenermark een activiteit georganiseerd in het kader van Het Nationale Voetbalweekend.

Op het veld, voor de kantine bij Loenermark, wordt een "Passend Voetbalcircuit" uitgezet met allerlei uitdagende voetbalspelletjes die geschikt zijn voor iedereen uit de doelgroep. De spelletjes worden zodanig opgezet zodat het voor iedereen leuk is. De activiteit is van 18:30 – 20:00 uur.

De wethouder breedtesport van de gemeente Apeldoorn, Sunita Biharie, komt ook om te kijken hoe leuk het is bij Loenermark. Vor Loenermark een mooie gelegenheid om extra aandacht te vragen voor het G-voetbal in de gemeente.

Ken jij iemand uit de doelgroep die het leuk vind om ook mee te doen? Aanmelden kan door een mailtjes te sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl (Loenermark spelers hoeven zich niet aan te melden).

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: