Direct door naar content
Inclusieve Avondvierdaagse Schagen 27 t/m 30 mei afbeelding nieuwsbericht

Inclusieve Avondvierdaagse Schagen 27 t/m 30 mei

08 mei 2024

De 79e editie van de Avondvierdaagse in Schagen staat voor de deur, en dit jaar is er opwindend nieuws voor mensen met een beperking en ouderen. Naast de traditionele routes voegt de organisatie met trots een nieuwe afstand toe - de 2.5km route, speciaal ontworpen om mensen met een beperking en ouderen een perfecte gelegenheid te bieden om deel te nemen aan dit leuke evenement.

De 2.5 km route belooft een toegankelijke en plezierige ervaring te bieden. De organisatoren leggen speciale nadruk op het inclusieve karakter van deze nieuwe route en willen hiermee benadrukken dat ook mensen met een beperking en ouderen van harte welkom zijn om deel te nemen. De avond4daagse is 4 avonden, maar er is ook mogelijkheid om bijvoorbeeld 1 avond mee te lopen.

Op de eerste wandeldag, vanaf 17.00 uur, is inschrijving mogelijk op de startlocatie Sportpark Groenoord, tegen een vergoeding van €6,50 per persoon.
Daarnaast roepen we vrijwilligers op om zich aan te melden via a4d.schagen@gmail.com en deel uit te maken van dit fantastische evenement.

  • Voor wie : Voor iedereen die het leuk vind om een rondje (of 4 natuurlijk) mee te lopen
  • Wat : de 2,5 km route van de avond4daagse Schagen
  • Waar : Startlocatie op sportpark Groenoord, Wilgenlaan 1B Schagen
  • Wanneer : 27, 28, 29 en 30 mei
  • Hoe laat : start tussen 18:15 -18:30 uur

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: