Direct door naar content
Kennismaken met atletiek voor mensen met een verstandelijke beperking afbeelding nieuwsbericht

Kennismaken met atletiek voor mensen met een verstandelijke beperking

16 mei 2024

Op zoek naar een leuke manier om actief bezig te zijn? Benieuwd of atletiek bij je past? Dan nodigt GAC Gemert jou van harte uit voor een Sport Kennismakingsmiddag.

 

De Gemertse Atletiek Club (GAC) voelt zich betrokken bij de inwoners van Gemert en omstreken. Iedereen is welkom. Daarom stelt de club zich nu ook open voor mensen met een verstandelijke beperking.

Tijdens de Sport Kennismakingsmiddag krijg je de kans om diverse onderdelen van de atletiek uit te proberen. Na een korte warming-up is er de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende onderdelen zoals: hardlopen, springen en werpen .

 

Deze middag vindt plaats op zaterdag 22 juni van 14.00u tot 16.00u. Het is bedoeld voor éénieder met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar die in Gemert of omstreken woont. Deze activiteit vindt plaats op de atletiekbaan aan de Sportlaan 22, 5421 SK in Gemert.

 

Vergeet niet om in sportkleding te komen!

 

Voor vragen en aanmelden kun je een mail sturen naar marcvanasten@gacgemert.nl.

Aanmelden kan tot 15 juni.

 

Hopelijk tot dan!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: