Direct door naar content
MATP EVENEMENT 15 JUNI  afbeelding nieuwsbericht

MATP EVENEMENT 15 JUNI

24 mei 2024

Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen 2024 wordt een evenement georganiseerd voor mensen met een ernstig meervoudige beperking: het MATP (Motor Activity Training Program). Dit evenement is gericht op atleten met een ernstig meervoudige beperking die vanwege hun vaardigheden/functionele capaciteit niet kunnen deelnemen aan de officiële Special Olympics sportcompetities. Tijdens de activiteiten komen motorische vaardigheden aanbod, die gebaseerd zijn op de originele sporten van de Special Olympics, zoals tennis, boksen en voetbal.

Hierbij staat centraal dat iedere atleet op zijn/haar eigen niveau mee kan doen! 

Een gezamenlijke opening, warming-up, diverse activiteiten en een prijsuitreiking. Schrijf jezelf in via de link.

SAMENVATTEND

Deelnemers: Iedereen met een ernstig meervoudige beperking.

Wat is er te doen: MATP is een trainingsprogramma voor mensen met EMB, waarbij motorische vaardigheden getraind worden. Het gaat hierbij dus niet om competitie, maar om training. Op de dag zijn verschillende activiteiten te doen, die gebaseerd zijn op de reguliere sporten van de Special Olympics. 

Waar: Het wordt georganiseerd bij Sportcentrum Jeugdland in Ulvenhout.

Wanneer: 15 juni van 10:00 tot 16:00, met in de ochtend (10:00 tot 12:00) een gestructureerd programma met verplicht inschrijving en in de middag (13:30 tot 16:00) een vrije inloop. 

Hoe: De deelnemers komen zelf naar locatie (met begeleiders). Tijdens het evenement worden zij begeleid door hun begeleiders en de vrijwilligers. 

📷 George Niaounakis - Fotograaf

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: